Teollisuusmaalaus Lappeenrannassa

Metallin ja raskaan kaluston maalaus

Maalaamo Nordic Work Ltd Oy on pintakäsittelyn ja teollisuusmaalauksen ammattilainen. Maalaamme ja pintakäsittelemme raskaan kaluston ajoneuvot omassa automaalaamossamme. Sijaitsemme Lappeenrannan Joutsenossa ja palvelemme pääasiassa muita konepajoja Etelä-Karjalan alueella.

Maalauspalveluitamme

  • Teollisuusmaalaus
  • Raskaan kaluston maalaus
  • Työkoneiden maalaus
  • Palosuojamaalaus

Maalauksella pitkää kestävyyttä

Kokeneet maalarimme osaavat valita sopivan maalaus- ja pinnoitusmenetelmän kaikenlaisille metallirakenteille. Oikein tehty teollisuusmaalaus lisää kappaleen käyttöikää, suojaa korroosiolta, UV-säteilyltä sekä kemikaali- ja ilmastorasitukselta.

Maalaamme erilaiset raskaan kaluston ajoneuvot laadukkaasti. Meille voit tuoda maalattavaksi esimerkiksi rekka-autot, perävaunut, lavat, traktorit sekä muut työkoneet. Henkilöautojen maalaus ei kuulu palveluumme.

Teräsrakenteiden palosuojaus

Kaikki kantavat teräsrakenteet on palosuojattava. Palosuojamaalit paisuvat tulipalon lämmön vaikutuksesta ja muodostavat teräsrakenteen lämpötilan nousua hidastavan eristekerroksen.

Jotta työ tulee tehdyksi oikein, on työn tekijäksi valittava palosuojamaalarin pätevyyden saanut asentaja. Meiltä löytyy teräksen palosuojamaalauksiin vaadittavaa erikoisosaamista.

Kun tarvitset pintakäsittelyn ja teollisuusmaalauksen ammattilaista, ota yhteyttä! Maalaamo Nordic Work Ltd Oy palvelee Lappeenrannan Joutsenossa monipuolisesti.

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!