Teräsraepuhallus Lappeenrannassa

Puhdistaa metalliosat tehokkaasti

Megarakenne Oy tarjoaa ammattitaitoista teräsraepuhallusta Etelä-Karjalan alueella. Maalaamomme sijaitsee Lappeenrannan Joutsenossa, missä meillä on oma, tilava teräsraepuhaltamo.

Teräsraepuhallus on tehokas tapa puhdistaa metalliosat erilaisista epäpuhtauksista, kuten leikkaushilseestä, ruosteesta ja maalista. Käsittely varmistaa, että pintakäsittelyn pinnoite kiinnittyy tasaisesti ja laadukkaasti kappaleen pinnalle. Se on myös ympäristöystävällinen menetelmä, koska teräsrae uusiokäytetään hallissamme useaan kertaan.

Alueen suurin teräsraepuhaltamo

Meillä on kunnia omistaa Etelä-Suomen suurin teräsraepuhaltamo, jonne mahtuvat isokokoisetkin kappaleet. Puhaltamon 3 000 neliön puhallushalli on 21 m pitkä, 4,7 m leveä ja 4,7 m korkea, ja tarvittaessa voimme vielä pidentää pituutta. Tilava halli mahdollistaa monenlaisten projektien toteuttamisen.

Kun tarvitset teräsraepuhalluksen ammattilaista, ota yhteyttä! Lappeenrannan Megarakenne Oy on monipuolinen maalaamo ja puhaltamo, jossa asiakaspalveluun ja työn laatuun panostetaan.

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!